изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:19 EEST
“ЗАРЯ” (КРУШАРИ) СЕ ДОБРА ДО МАЧ С “ДОБРУДЖА”    
СпортПървото препятствие на ПФК "Добруджа" в турнира за купата на страната се нарича "Заря" (Крушари). Бъдещият съперник на жълто-зелените успя да елиминира "Добруджански спортист" на стадиона в село Стефан Караджа.

Двата тима от четвърта лига направиха зрелищен мач, мотивирани най-вече от възможността да премерят сили с "Добруджа" в следващия кръг. При резултат 1:2 за гостите от Крушари, домакините упражниха сериозен натиск в търсене на изравнително попадение. Тогава обаче се намеси главният съдия, който изгони двама състезатели на "Добруджански спортист" и това предопредели изхода от мача. Срещата завърши при резултат 4:1 за "Заря". Чест прави на тези два тима, че единствени от област Добрич, освен "Добруджа", пожелаха да се включат в спора за националната купа.

Така в сряда футболистите на "Заря" ще имат честта да приемат на стадиона в село Крушари тима на "Добруджа" в мач от турнира за купата на България. Очаква се на срещата да присъстват над 500 екзалтирани зрители от общинския център. Славният от недалечното минало тим на "Заря" е решен да по възвърне от блясъка си и ще се опита да хвърли бомбата в този турнир срещу един от най-титулуваните отбори в страната - ПФК "Добруджа".

 


Сходни връзки

“ЗАРЯ” (КРУШАРИ) СЕ ДОБРА ДО МАЧ С “ДОБРУДЖА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.26 секунди