изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:15 EEST
ГЕРБ СТОИ ТВЪРДО ЗАД КАНДИДАТУРАТА СИ НА УСПЕШНИЯ КМЕТ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА    
Политика

Вчера във вестник "Добруджанска трибуна" за втори път в рамките на седмица имаше публикация, която цели дезинформация на обществеността на Добрич и Добричка област.

Областното ръководство на Политическа партия ГЕРБ в Добрич заявява, че няма никаква промяна в позицията си, изразена в Добрич от лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Тази позиция е, че ГЕРБ ще регистрира независимия кандидат за кмет на Община град Добрич, доказалия се вече успешен кмет Детелина Николова и ще направи възможното добричлии да преизберат харесвания от тях сегашен кмет, а след това и ще го подкрепи в общинския съвет за един още по-успешен мандат.



Що се отнася до вчерашния слух, публикуван на водещо място във вестник "Добруджанска трибуна", Радваме се, че Детелина Николова има подкрепата отсега на хиляди добричлии, които оценяват високо постигнатото от екипа й през изтичащите четири години, както и на подкрепата на други политически формации и неправителствени граждански и професионални сдружения.

ГЕРБ - Добрич е за една коректна предизборна кампания, която ще позволи след изборите зад избрания кмет да стоят всички разумни общински съветници, които смятат да работят в интерес на добричлии и Добрич, независимо от политическите си убеждения, религиозната си и етническа принадлежност.

Областно ръководство на Политическа партия ГЕРБ - Добрич

 


Сходни връзки

ГЕРБ СТОИ ТВЪРДО ЗАД КАНДИДАТУРАТА СИ НА УСПЕШНИЯ КМЕТ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.83 секунди