изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:14 EET
ХОРОСКОП ЗА 11 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Ще срещнете разбиране и обич, и това ще ви зареди с позитивни мисли и много настроение. Давайте всичко от себе си и ще се радвате на повече лични постижения.

ТЕЛЕЦ - Ще съчетаете непоколебимостта си да отстоявате интересите си с желанието да помагате и да бъдете добри. С присъствието си насищате атмосферата с коректност.

БЛИЗНАЦИ - Старайте се на всяка цена планираните за днес задачи да ги приключите в рамките на деня. Не отлагайте нищо за утре, въпреки желанието ви да си починете добре.

РАК - През седмицата ви очаква натоварена програма с нови отговорности, но и повече възможности. Отношенията с близките ви се подобряват и това ви помага много. 

ЛЪВ - Отделете повече от времето си за забавления и отдих. Ако ангажираността ви е в повече, оставете си поне вечерта свободна. Среща с приятели и нови запознанства.

ДЕВА - Новата седмица ще ви донесе повече отговорности, но с нищо няма да промени ежедневието ви. Приемете даровете на съдбата, която щедро ще ви засипе с приятни емоции.

ВЕЗНИ - Хубав ден за мечтите и желанията ви, скъпи Везни. Заслужили сте повече дарове и те няма да се забавят. Пожелайте ги и ще ги имате, съдбата ще се погрижи за вас.

СКОРПИОН - Емоционалното ви състояние бележи възход в много положителна насока. Чувствате се добре и това се забелязва от всички. Ще се радвате на победа в личен план.

СТРЕЛЕЦ - Ще ви се отдаде да разрешите проблем, който не търпи отлагане. Промяната при вас е в ход, но може би не с нещата, които приоритетно желаете да са най-отпред.

КОЗИРОГ - Днес за едни от вас промените са свързани със семейството, за други - с голямо личното израстване. Радвайте им се, но се погрижете и да имате повече движение.

ВОДОЛЕЙ - Ще ви занимават тревожни мисли, свързани с взимането на важно решение и сте притеснени дали ще направите правилен избор. Потърсете съвета на близките си.

РИБИ - Вие сте наясно със силните и слабите си страни, постъпете така, че да не разочаровате най-вече себе си. Днес ще ви провърви, ако подредите много правилно приоритетите си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди