изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:18 EET
ЦИКМИ НАЗНАЧИ ОИК    
НовиниОбщинската избирателна комисия в Добрич е назначена от 4 септември с решение на ЦИКМИ. Тя е с 11 членове. Председател на комисията е Йорданка Мишева, предложена от Коалиция за България. Централната комисия е направила промяна в разпределението на местата в ръководството.

Не е приела предложението на общината, след проведените консултации с партиите, секретарското място да е за ДСБ, а е утвърдила мястото за ДПС, чийто представител бе подписал протокола с особено мнение. Така първи зам.-председател е Марияна Петрова, зам.-председател Стоянка Ралева, секретар - Несрин Якубова и членове: Светлана Николова, Горан Панов, Руска Димитрова, Даниела Василева, Айлин Хакъ, Румен Чамурлийски и Светослав Узунов. Комисията встъпи в правомощията си от вчера. Не е приела предложението на общината, след проведените консултации с партиите, секретарското място да е за ДСБ, а е утвърдила мястото за ДПС, чийто представител бе подписал протокола с особено мнение. Така първи зам.-председател е Марияна Петрова, зам.-председател Стоянка Ралева, секретар - Несрин Якубова и членове: Светлана Николова, Горан Панов, Руска Димитрова, Даниела Василева, Айлин Хакъ, Румен Чамурлийски и Светослав Узунов. Комисията встъпи в правомощията си от вчера.
 


Сходни връзки

ЦИКМИ НАЗНАЧИ ОИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди