изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:32 EEST
КМЕТЪТ НА КАВАРНА ГОНИ ИЗБОРЕН РЕКОРД СОЧИ ДОПИТВАНЕ    
Новини69,4 % от жителите на Каварна биха гласували за сегашния кмет на общината Цонко Цонев, издигнат от инициативен комитет, ако изборите бяха днес. Това сочат резултатите от регионално проучване на общественото мнение, извършено в периода 31 август - 4 септември от Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ), съобщи Агенция "Фокус" като цитира от НЦИОМ.

Евентуалният кандидат на БСП Митко Недев, чиято кандидатура все още не е официално обявена, би получил 4,5 %, а издигнатият от "Атака" Георги Алексиев - 4,1 %. Още 9,6 % от жителите на Каварна са избрали отговора, че искат да гласуват за "друг" кандидат.
Данните на НЦИОМ сочат още много висока избирателна активност - 78,6 % от анкетираните са заявили, че категорично ще гласуват на местния вот на 28 октомври. Други 1,6 % отговарят "колебая се за кого да гласувам", а 8,6 % - "колебая се дали въобще да гласувам". Едва 11,1 % са категорични, че няма да гласуват.
58,3 % от анкетираните заявяват, че на предишните местни избори са гласували за сегашния кмет и наесен отново ще гласуват за него. 5,2 % са заявили, че преди са гласували за сегашния кмет, но наесен няма да гласуват за него, а 4,7 % - "преди гласувах за друг, но наесен ще гласувам за сегашния кмет".
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА КАВАРНА ГОНИ ИЗБОРЕН РЕКОРД СОЧИ ДОПИТВАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди