изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:57 EEST
ВМРО ПОДКРЕПИ КАНДДАТА ЗА КМЕТ НА "АТАКА"    
НовиниОбластната конференция на ВМРО в Добрич на 6 септември е утвърдила предложенията на общинските ръководства за участие на ВМРО в предстоящите местни избори във всички общини на Добричка област, съобщиха от организацията. В Добрич "войводите" ще участват със свои представители в листата за общински съветници на "Атака" и ще подкрепят кандидатурата на Валентин Николов за кмет на града. Подписано е политическо споразумение между "Атака" и ВМРО за разпределение на местата в листата.

В Община Добричка ВМРО ще е в коалиция с "Атака" и Партия "Българска социалдемокрация" и те ще се явят с обща листа като застават зад кандидатурата на Димчо Маринов за кмет. Воеводите ще участват в общи листи за съветници с "Атака" и в общините Крушари и Тервел. В Шабла ВМРО и Атака застават зад предложения от Демократи за силна България кандидат за кмет Йордан Михайлов. В Община Генерал Тошево организацията е част от обединената десница, която застава зад кандидатурата за кмет на икономиста Николай Николов. В Каварна ВМРО ще участва със собствена листа за общинска съветници като подкрепя  Цонко Цонев за втори мандат. Все още няма решение за участието на воеводите в Балчик. Там продължават преговорите с други политически сили, като все по-голяма е вероятността "войводите" да се явят самостоятелно.

 


Сходни връзки

ВМРО ПОДКРЕПИ КАНДДАТА ЗА КМЕТ НА "АТАКА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди