изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:54 EET
ИЗВАДЕНОТО ОТ СЕЛСКА ТОАЛЕТНА МОМЧЕНЦЕ ВЕЧЕ Е В ДОМ    
Новини
Бебето, което на 8 август бе извадено от селска тоалетна в село Овчарово, Добричко, вече е настанено в Дом за медико социални грижи в Добрич, научи НДТ. Малкият Васил оцеля по чудо сред фекалиите. Според една от версиите на майката - психично болната Димитричка Йорданова, бебето паднало, докато била по физиологични нужди.

Според друга, тя хвърлила бебето в клозета, тъй като не можела да се грижи за него.
Момченцето, което беше първоначално в кувьоз и с инфекции, е изписано от отделението по неонатология към Многопрофилната болница за активно лечение. То имаше инфекции в резултат на това, че е родено в нестерилна среда, пъпната връв не е отрязана стерилно и с часове е престояло с прясно отворено пъпче сред изпражненията. Сега момченцето е настанено в дома за  сираци в Добрич и е в добро здраве. Майката още след раждането бе заявила, че не иска детето. Процедурата предвижда след подписване на декларация за съгласие за неговото осиновяване момченцето да бъде вписано в регистрите за осиновяване. НДТ припомня, че майката и нейните близки казаха, че е имала друго дете - момиченце, което е било оставено в дом и по-късно осиновено.
37-годишната майка Димитричка Йорданова страда от олигофрения. Тя е завършила помощно училище в Каварна. 
 


Сходни връзки

ИЗВАДЕНОТО ОТ СЕЛСКА ТОАЛЕТНА МОМЧЕНЦЕ ВЕЧЕ Е В ДОМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди