изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:49 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ



ОВЕН - Служебната ви работа е съпътствана от умора и отегчение, въпреки, че за повечето от вас тя си е струвала положените усилия. Помислете за почивка, очевидно времето вече е дошло.

ТЕЛЕЦ - Някои от вас ще се занимават с въпроси от семеен характер - уреждане на наследство и други свързани с недвижими имоти. Други ще имат възможност да помислят за нова по-добра работа.

РАК - Разтоварване чрез музика и спорт на открито ще ви се отрази добре, включете и партньора си в заниманията. Не е подходящо точно сега да поемате много работа, по-добре си починете.

ЛЪВ - Денят ще ви предложи приятни изненади, в повечето случаи от служебен характер. На работното място ще получите предложение, което ще ви поласкае. По-добре помислете дали да приемете.

ДЕВА - Доброто ви представяне на работното място ви осигурява бързо издигане в йерархията, а ако вече сте превзели върховете, то друго, не по-малко печелившо. Радвайте се на заслужените успехи.

ВЕЗНИ - Днес ще си наложите повече воля, за да приключите с работата си. Свършеното ще ви представи добре пред бъдещите партньори. Други ще имат настроение за развлекателни занимания.

СКОРПИОН - Днес ще се чувствате приятно в компанията на интересни хора. Използвайте възможността да дискутирате интересни за вас теми и да се обогатите емоционално и духовно.

СТРЕЛЕЦ - Не очаквайте, че времето ще ви стигне за да решите всичките си проблеми днес. На първо място се погрижете за здравето си, което сте занемарили в последно време. Почивайте повече.

КОЗИРОГ - Дори и да сте добре финансово, не харчете безумно, бъдете пестеливи, като здравомислещи хора. Дамите от знака ще имат делови успехи, с които ще се доближат до целта си.

ВОДОЛЕЙ - Занимавайте се със своите си задачи днес и не мислете за проблемите на другите. Избягвайте конфликти, за да не влошите отношенията си с някой, с когото сте икономически обвързани.

РИБИ - Имате нужда да останете насаме със себе си, намерете време и за това. Самотните особи ще изживеят приятни мигове в компанията на личност, интересна и близка по дух до тях.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди