изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:00 EET
ДПС ВДИГА КАНДИДАТИ ЗА КМЕТОВЕ В 5 ОБЩИНИ    
ПолитикаНа нарочна пресконференция вчера областният и общински лидер на ДПС - Добрич, Денис Номан представи петимата кандидати за кметове на движението, които ще спорят на предстоящите местни избори за постовете на кмет.

В Добрич движението издига 33-годишния Пламен Любенов Ганев - директор на дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост" в областна администрация. На питане на журналист е ли е обвързан още със СДС, след като не си е подал заявлението за напускане, Пл. Ганев заяви: "Ако съм пропуснал, ще им го дам. Три години не съм ходил там и не работя с тях. Това са формални неща".
Със свои кандидати ДПС ще се яви в местната надпревара още в общините Добричка - кандидатът там е Гюлхан Вейсел - настоящ PR на областна управа и съветник в община Добричка, община Тервел -  Зия Халил - директорът на ДФ "Земеделие", Крушари - Добри Стоянов Стефанов - земеделски производител. Бил е кмет на Крушари през периода 1991-1995 г. и зам.-кмет през периода 1999 - 2002 г. Последният самостоятелен кандидат на движението е в Генерал Тошево - Георги Русев Георгиев - експерт в областна дирекция "Земеделие и гори". Номан добави още, че в община Балчик ДПС застава зад сегашния кмет Красимир Михайлов, в Каварна ще подкрепи Цонко Цонев, а в Шабла застава зад независимата кандидатура на Станой Стоев - директор на "ВиК" - Шабла. "В момента имаме 24 съветници в общините в областта и 19 кметове на населени места. Амбицията ни е да удвоим резултатите си в тези избори" - заяви още Номан.
 


Сходни връзки

ДПС ВДИГА КАНДИДАТИ ЗА КМЕТОВЕ В 5 ОБЩИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди