изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:02 EET
ПРИЛЕП БУДИ СЕМЕЙСТВО ПОСРЕДНОЩ    
ЛюбопитноЗа втори път семейство в Добрич има среднощен гост - прилеп влиза в апартамента им на 6-ия етаж в един от жилищните комплекси в града, научи НДТ. За вестника Станка разказа следното: "Беше след 1.30 ч. след полунощ, станах да видя детето, което се беше събудило и хленчеше и чух шум от терасата. Първоначално помислих, че е от вятъра.

В стаята светеше само една цветна крушка. Буквално секунди по-късно, откакто чух шума, изведнъж през прозореца нещо влетя. Чу се плясък на крила и звук като цирикане на мишка. Наведох се да закрия детето и в същото време събудих съпруга си и точно навреме, защото животното летеше точно срещу лицето му".
Станка взела бебето си и излязла в коридора, а съпругът й повече от половин час правил сафари в семейната спалня, за да изгони прилепа. Летящият бозайник се крил под леглото на бебето, зад различни мебели в стаята. Едва когато мъжът угасил осветлението, гадинката излетяла, но се блъснала в парапета на терасата и отново влетяла в спалнята. След кратко кръжене в стаята излетяла навън в нощта. Младото семейство разказа още, че това не бил първия случай, когато летящата гадинка им гостувала на шестия етаж - преди около месец прилепът отново бил у тях, само че тогава влязъл през прозореца в кухнята на апартамента. Двамата добавиха още, че често чували звука му в нощта от терасата си, само дето Станка мислела, че това са щурци и се чудела, защо е толкова силно цвърченето им. Младото семейство живее в блок, разположен в непосредствена близост до околовръстния път на Добрич, където има полезащитен пояс. Двамата съпрузи предполагат, че летящият бозайник живее в някоя хралупа в дърво и се чудят дали е само едно животно, или има и други. Никой от съседите им не е споменавал да е имал необичайни среднощни гости.
 


Сходни връзки

ПРИЛЕП БУДИ СЕМЕЙСТВО ПОСРЕДНОЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди