изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:50 EEST
СИМО И ТАНЯ - ФИНАЛИСТИ НА ДЕТСКАТА "ЕВРОВИЗИЯ"    
КултураСимеон и Таня Желязкови са сред 10-е финалисти за детската "Евровизия" на България. Талантливите брат и сестра са от Добрич, от няколко години са възпитаници на музикалното училище "Л. Пипков" във София.

Те ще се представят с песен "Морски игри". Музиката е на Симо, а текстът - на сестричката му Таня. Аранжиментът е на Руслан Карагьозов. Песента им ще се излъчи под № 8.
Най-музикалните българчета на възраст между 10 и 15 г. ще представят страната ни на детския конкурс "Евровизия 2007". Песента, която ще представи България в Холандия, ще бъде избрана на 29 септември на финален конкурс в зала 2 на НДК. Грандиозното музикално шоу ще бъде излъчено в пряко предаване по БНТ. Песента победителка ще бъде определена чрез гласуване на зрителите. По време на финалния конкурс ще бъде обявен 10-минутен прозорец, по време на който зрителите ще могат да пускат  SMS-и и да звънят по телефона. Максимално допустимият брой на гласувания от един телефон е 5, уточниха от БНТ. Песента с най-много зрителски гласове ще бъде победител. Големият финал на детската "Евровизия" ще се проведе в Ротердам. Тази година България за пръв път участва в детския вариант на популярния конкурс за песен.
Журито с председател проф. Виктор Чучков избра 18 песни, които отговарят на регламента за участие на първия етап. Само 10 от тях обаче стигнаха до втория етап на престижния детски конкурс. Младите таланти ще трябва сами да изпълнят написаната от тях песен. НДТ

 


Сходни връзки

СИМО И ТАНЯ - ФИНАЛИСТИ НА ДЕТСКАТА "ЕВРОВИЗИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди