изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:39 EEST
ДОБРИЧЛИЯ - ТРЕТИ ФЕСТИВАЛ ЗА ГРАФИТИ    
НовиниИван Милчев от Добрич, участващ като Rate Nls, зае трето място  в юбилейното издание на традиционния Sprite Graffiti Fest, съобщават организаторите. Фестивалът се проведе на 16 юни в София.

За пета поредна година най-добрите графити-екипи и състезатели от столицата и страната развихриха своето въображение и са преобразиха напълно легално пространството около паметника пред НДК.
По повод юбилея на феста се е проведе предварителен он-лайн конкурс на тема "5 години Sprite Graffiti Fest - 5 идеи за живота". За периода от 5 юли до 9 септември в него участваха над 60 проекта, които се бориха, за да стигнат до финала. Победителите от конкурса - 15 финалисти-екипи и състезатели, бяха избрани от специално жури и получиха възможността да премерят творческите си идеи в Sprite Graffiti Battle. За първото място в Sprite Graffiti Battle 2007 се пребори SZCrew - Стара Загора. На второ място журито избра MEKS - София, а на трето - Rate Nls /Иван Милчев/ - Добрич.
Rate Nls /Иван Милчев/ е 18 години. От четири години се занимава с рисуване на графити, най-вече в родния си град. Участвал е в редица графити състезания в страната. НДТ

 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ - ТРЕТИ ФЕСТИВАЛ ЗА ГРАФИТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди