изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:25 EEST
НАД 200 РУСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНЦИИ СЕ СЪБИРАТ В АЛБЕНА    
Туризъм"Ланта Тур Вояж", "Албена" АД и туристическа агенция "Васи" организират работна среща на туристически агенции от Руската федерация. Тя ще се проведе в курорта Албена от 21 до 24 септември. Официалното откриване е насрочено за 21 септември от 20:30 часа във вариете-театър Албена. Конференцията на тема "Перспективи за развитие на туризма от Русия към България" ще се проведе в зала "Атлантик" на хотел "Добруджа" в Албена.

Тя ще започне на 22 септември 2007 г. от 10 часа. В нея ще вземат участие повече от 200 директори на туристически агенции в Русия, представители на медиите и официални лица от българска страна. Събитието има за цел да се обсъдят важни за развитието на туризма въпроси в отношенията между Русия и България. В първия ден на конференцията ще се дискутира още темата "Нова технология на Ланта Тур Вояж за развитие на туристическия продукт". Ще бъде организирана екскурзия до Ботаническата градина в Балчик. Предвидена е и национална вечер в ресторант "Българска фиеста". На 23 септември форумът ще продължи с конференция и представяне на новите програми на Ланта Тур Вояж в хотел "Кемпински Гранд Ермитаж" на "Златни пясъци". Официалното закриване е насрочено за 19,30 ч. в ресторант Арабела Бийч, КК Албена.
 


Сходни връзки

НАД 200 РУСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНЦИИ СЕ СЪБИРАТ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди