изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:51 EEST
ВЛАДИСЛАВ МАТЕЕВ ИГРА ПОЛУФИНАЛ В ХАСКОВО    
СпортВладислав Матеев стигна до полуфиналите на двойковия турнир по тенис за юноши до 16 години, който се проведе в Хасково.

Състезателят на “Изида” бе в един тандем с Юмер Юмеров от “Черно море - Елит” Варна. На четвъртфиналите двамата отстраниха Ибрахим Кармаджъ от “Локомотив 98” и Пейчо Тодоров от “Тракия” с 6:3, 6:4. В следващия мач Матеев и Юмеров отстъпиха с 2:0 сета на Никитин – Цанев.

В турнира на сингъл Владо бе поставен под №6. Той почива в първия кръг, а във втория отвя Кармаджъ с 6:1, 6:1. На четвъртфиналите Матеев и Пламен Митев от ЦСКА изнесоха интересен и равностоен мач, но добруджанецът отстъпи с 5:7, 4:6.

При девойките участва Макси Вичева от “Изида”, която се контузи в осминафиналната си среща и напусна корта.

Днес в Бургас започва турнир за юноши до 16 години, в който ще участва Владислав Матеев. ТОП-ракетата на Добрич очаква и решението на федерацията за Мастърса през октомври. В него ще участват осемте най-добри – първите 6 в ранглистата, както и двама с “уайлд кард”. По всяка вероятност единият състезател, който ще я получи е Владо, като представител на клуба-домакин, тъй като е извън първите 8.  НДТ

 


Сходни връзки

ВЛАДИСЛАВ МАТЕЕВ ИГРА ПОЛУФИНАЛ В ХАСКОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди