изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:17 EEST
ОТ 5 ДО 50-ГОДИШНИ УЧАСТВАХА ВЪВ ФОТОКОНКУРС    
ПразнициДеца и възрастни - от 5 до 50-годишни, взеха участие със свои творби във фотоконкурса "Красотите на Тервел", съобщи зам.-кметът Дияна Илиева.

Конкурсът бе посветен на Деня на Тервел - 22 септември, и бе организиран от общината. Два дни преди това във фоайето на общината бе подредена и открита изложба с подбрани снимки от всичките 12 участници - фотолюбители от Тервел, Коларци, Орляк и Добрич. За наша приятна изненада, освен тервелчани в конкурса се включиха и две участнички от Добрич, които бяха научили за него от електронния вариант на вестника на Тервел в общинския сайт, сподели Дияна Илиева.
По време на откриването на изложбата отличиха победителите във фотоконкурса. На първо място бе класирана 20-годишната Стиляна Божидарова Стелиянова от Добрич, на второ - Женя Христова Петрова на 16 години от Тервел и на трето Мариана Веселинова Димитрова на 8 години от с. Коларци. Много добри снимки са направили и децата от ЦДГ "Слънчице" в с. Орляк. Заслужават внимание уловените мигове от живота на града на Живко Колев, зимните пейзажи на Виолета Янкова, зелените красоти на Гергана Хинева, колажите на сестрите Ели и Ваня Петрови от с. Коларци, виждането за обновените сгради на Пенка Веселинова от с. Коларци, интересното хрумване на Соня Станева да покаже децата, играещи в парка като символ на красотата на родния град, разказа още Дияна Илиева.
 Победителката в конкурса Стиляна дари 20 лева от своята парична награда от 100 лева за градежа на църковния храм в Тервел. За това събитие тя се е информирала също от електронния вестник на Тервел. НДТ

 


Сходни връзки

ОТ 5 ДО 50-ГОДИШНИ УЧАСТВАХА ВЪВ ФОТОКОНКУРС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди