изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:24 EEST
Семейство намерено мъртво в кола паднала в канал    
Ред и сигурностТричленно семейство от Пловдив е намерено мъртво в москвич в напоителен канал, съобщи полицията в Пазарджик.

При пътния инцидент колата е паднала в канала между пазарджишките села Априлци и Гелеменово. Извадени са телата на 59-годишен мъж, 54-годишната му съпруга и дъщеря им - на 22 години, и тримата от Пловдив. Причините за трагичния инцидент се разследват.
“За момента всички данни сочат, че става дума за тежко пътно-транспортно произшествие, при което автомобилът "Москвич" се е ударил, паднал в канала и е останал там", съобщи говорителят на ОДП- Пазарджик - Мирослав Стоянов. Още информация по случая ще има по-късно през днешния ден.
Шестгодишно момченце е загинало вчера на пътя между село Сухозем - село Стрелци, съобщиха от пресцентъра на ОДП - Пловдив. Вчера около 12.30 часа лек автомобил „Фолксваген Пасат”, управляван с несъобразена скорост от 43-годишния И.Г. от Пловдив се преобърнал на пътя. Пътуващото на предната дясна седалка момче, което било без обезопасителен колан, изхвърчало от купето и било затиснато от автомобила.  dir.bg
 


Сходни връзки

Семейство намерено мъртво в кола паднала в канал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди