изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:15 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕПЪЛНОЛЕТЕН НАРЪГА БАЩАТА НА ГАДЖЕТО СИ, КАРАЛ ГИ ДА СЕ ЖЕНЯТ    
ЛюбопитноНурхаят Рафи /17/ от Добрич наръгал с нож в корема Иван Митков /38/, защото не искал да се жени за дъщеря му. Кървавата разправа се разиграла на 22 септември около 19.30 ч. по ул. "Хаджи Димитър" в Добрич. Между двамата мъже, които живеели през няколко къщи, възникнал скандал заради дъщерята на Иван. Девойката била гадже на Нурхаят, но баща й не одобрявал връзката, тъй като Нурхаят не искал да се женят. На Иван му писнало от тези отношения и във въпросната вечер категорично поставил въпроса. Младежът не склонил, двамата се сдърпали и Нурхаят използвал нож. Иван е настанен в болницата, няма опасност за живота му.


ТУИ ЩЕ ИЗГРАЖДА ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ В АЛБЕНА

В процес на подписване е фрайчезингов договор между "Албена" АД и най-големия европейски туроператор "ТУИ" със седалище на Канарските острови - за изграждане на елитно ваканционно селище в курорта. Хотелската верига "Иберотел", която е към "ТУИ", ще поеме маркетинга на хотелите "Гергана и "Славуна", които ще бъдат пригодени за посрещане на туристи над средното равнище за Европа, съобщи изпълнителният директор  на дружеството Красимир Станев.
НДТ - 24 септември 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕПЪЛНОЛЕТЕН НАРЪГА БАЩАТА НА ГАДЖЕТО СИ, КАРАЛ ГИ ДА СЕ ЖЕНЯТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди