изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:43 EEST
ПРАВЯТ ПЪРВА КОПКА НА ТЪРГОВСКО-СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР "СИТРОЕН АВТОМОТОР" В ДОБРИЧ    
НовиниТова ще е 22-рия в страната център на "Автомотор", като инвестицията ще е над 2 млн. лв.

Днес на обяд ще бъде направена първа копка на Търговско-сервизен център на "Ситроен - Автомотор" в Добрич. Това съобщиха от фирмата. Макар и отскоро стартирала, фирма, "Автомотор Добрич" АД започва да заема все по-значимо място на пазара. Няколко са причините, породили проекта, добавят още от фирмата. На първо място - нарастващата мобилност на населението в страната, която  принуждава потребителите да оценяват постоянното качество на предлаганите продукти и услуги. Обектът, който ще бъде изграден, е предназначен за обслужване на населението в две направления: първо - производствена дейност /контролно-технически, регулировъчно и ремонтни дейности за леки и лекотоварни автомобили/, второ - търговска дейност /автосалон и магазин за резервни части и аксесоари/. Не на последно място с изграждането на търговско-сервизния център "Автомотор Добрич" АД ще разшири гамата на предлаганите продукти и услуги.
"Автомотор Добрич" АД е регистрирано в края на 2005 г., като основните акционери са "Автомотор Корпорация" АД - генерален вносител на автомобилите "Ситроен" за България  и  "Екотрансгаз" ЕООД. Основният предмет на дейност на дружеството е търговия с автомобили марка "Ситроен", авторемонтни, автотетекеджийски и автобояджийски услуги, продажба на резервни части и масла "Тотал". Седалището и адреса на търговското дружество в Добрич е на ул. "Генерал Колев" № 76, офис 1, тел./факс: 058/600 830, e-mail: avtomotor_dobrich@abv.bg.
Макар и само за две години, още с появата си на добричкия пазар "Автомотор Добрич" предлага пълната гама леки и лекотоварни автомобили и микробуси при изключително изгодни условия на продажба, включително и на лизинг до 5 години. Фирмата осигурява дистрибуцията на резервни части, аксесоари, гаранционно и извънгаранционно обслужване на автомобилите "Ситроен". Фирмата заема все по-значимо място на пазара.
Цялостната организация на производствения проект се изгражда въз основа на изискванията и разработените програми по дейността от "CITROEN" Франция, като това ще е 22-рия център на "Ситроен" в България.
Шоурумът ще бъде на терена, разположен на изхода на Добрич - по пътя за Варна, като в Добрич ще бъде изграден един от най-големите в България търговско-сервизни центрове на "Ситроен". Комплексът ще бъде разгърнат върху площ от 7 декара.  Атрактивна еднообемна сграда, с лице към пътя (изцяло остъклена фасада), ще даде основния облик на търговско-сервизния център. В нея ще е разположен голям магазин за нови автомобили, резервни части, аксесоари и всички обслужващи офиси на две нива, а също така бюфет със зона за рекреация на второ ниво, от която се разкрива поглед върху целия магазин на партера. В същата сграда са проектирани експрес сервиз и основен сервиз с механика, автомивка, каросерийно отделение, бояджийно отделение с бояджийска камера и места за предварителна подготовка на автомобилите за боядисване. В центъра на сградата се намират склад за резервни части, който има пряка връзка с магазина за автомобили и резервни части, а също така с всички сервизни зони. В подземен етаж под цялата сграда е разположен склад за 70 нови автомобилa.
Цялата търговско-сервизна сграда е развита на разгърната площ от 3 290 кв.м. На откритите площи са предвидени всички допълнителни обслужващи инсталации за тази сграда и паркоместа. Проектант на търговско-сервизния център е арх. Юлия Димитрова от "Хабитат ІІ" ЕООД гр.София. Главен изпълнител на центъра е "Автомотор Строй" АД Божурище. Стойността на цялата инвестиция е за над 2 000 000 лева. След завършване на проекта се придвижда в фирмата да работят 40 служители. След пускането на центъра в експлоатация през 2008 г., в него ще се обслужват на най-високо равнище търговски и сервизно всички клиенти на "Ситроен".
 


Сходни връзки

ПРАВЯТ ПЪРВА КОПКА НА ТЪРГОВСКО-СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР "СИТРОЕН АВТОМОТОР" В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди