изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:20 EEST
ЗА ОКОЛО ДВА ЧАСА ОбС-КАВАРНА РАЗГЛЕДА 97 ТОЧКИ    
НовиниОще един своеобразен рекорд постави вчера местният парламент в Каварна. За около два часа съветниците успяха да разгледат всичките 97 точки, включени в дневния ред на предпоследната си редовна сесия.

За НДТ кметът на Каварна Цонко Цонев заяви, че сред акцентите, които са били разгледани и приети, е актуализация на общинския бюджет с около 700 хил. лв. Съветниците са гласували още отпускането на 90 хил. лв. за изграждането на изкуствено игрище по футбол до основния голям стадион. "Намеренията си след това да кандидатстваме пред Футболния съюз за финансиране за затревяването му" - каза още Цонев. ОбС са одобрили и отпускането на 100 хил. лв. за цялостен ремонт на покрива на читалището в града, както и отпускането на 40 хил. лв. на волейболен клуб "Калиакра 2007". "По този начин тимът е обезпечен да започне участието си във волейболния шампионат на страната" - каза още кметът.
Взето е решение общината да кандидатства с два проекта пред Социално-инвестиционния фонд - единият за изграждане на водопровод в Каварна, а другият за направата на такъв от вилната зона на село Божурец до селото. Съветниците са одобрили и докладна, с която се дава зелена светлина на общината да кандидатства пред МРРБ с проект за отпускане на 3 600 хил. лв. за изграждане на пълната инфраструктура на строящото се в близост до Каварна голф-игрище "Тракийски скали".
 


Сходни връзки

ЗА ОКОЛО ДВА ЧАСА ОбС-КАВАРНА РАЗГЛЕДА 97 ТОЧКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.24 секунди