изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:53 EEST
УЧЕНИЦИ ОТ СОУ "КЛ. ОХРИДСКИ" ИЗРИСУВАХА ТРАФОПОСТ НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ"    
НовиниКомпанията дари чек на стойност 2000 лв. за подобряване на материалната база на училището

По своеобразен начин немската компания "Е.ОН България" се включи в отбелязването на празника на град Добрич. Компанията покани млади творци от паралелките по изобразително изкуство на  СОУ "Св. Климент Охридски" в града да нарисуват картини по стените на трафопост в градския парк. Вчера Анатоли Токмакчиев -  член на Управителния съвет на "Е.ОН България Мрежи" и зам.-кметът Пламен Ганчев представиха официално новия облик на трафопоста.
С думите "Благодарение на вашия талант от една технологична фасада грейна слънце", г-н Ганчев се обърна към младите художници, реализирали проекта. От името на "Е.ОН България" Анатоли Токмакчиев връчи на директора на училището Юлияна Герасимова символичен чек на стойност 2 000 лева - за подобряване на материалната база и благодари за успешната съвместна работа.
В продължение на седмица младите художници, подпомагани от техните преподаватели, изрисуваха върху съоръжението колаж от специално подбрани свои картини. От компанията добавят, че инициативата им има за цел да се даде възможност на млади таланти да се изявят пред широка публика, като същевременно допринесат за разкрасяването на града, в който живеят. Рисуването върху електрическите съоръжения е пилотен проект, провеждащ се под мотото "Градът на моите мечти". Той е част от по-мащабна инициатива, провеждана от компанията.
 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ ОТ СОУ "КЛ. ОХРИДСКИ" ИЗРИСУВАХА ТРАФОПОСТ НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди