изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:04 EEST
ТУРСКИТЕ СПЕЦСЛУЖБИ ФИНАНСИРАЛИ ИЗСЕЛНИЧЕСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ    
ПолитикаИзселническите организации в Турция са създадени преди няколко десетилетия от турските специални служби и се финансират от тях. Това каза вчера в Добрич лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Според него, те по никакъв начин не обслужват интересите на българските граждани, включително и на тези от турски произход, които живеят в България. Обслужват само и изключително интересите на Турция, категоричен е лидерът на воеводите.

Според него, изборният туризъм не е толкова страшен, колкото унизителен. България е суверенна държава, член на ЕС и не е нормално хора, които са избрали да живеят в Турция, предпочели са Турция за своя родина, да идват тук и да определят съдбите на българските общини, каза Каракачанов. И добави, че е страшно, когато в смесените региони пристигнат автобусите от Турция и няколко хиляди души определят избора. По-лошото е, каза Каракачанов, че БСП прие това унижение в името на конюнктурните си дребни политически, пък и икономически интереси. Той очаква това да се обърне срещу самата БСП.
В последните 15 години в България са построени пет пъти повече джамии, отколкото християнски храмове и параклиси, каза още лидерът на воеводите. Това ставало не с пари на местното мюсюлманско население, а с пари на мюсюлмански организации от Турция, Саудитска арабия, Турция, Сирия. Ислямистката пропаганда се насочва към онези региони, в които ислямизмът и влиянието на ДПС са все още слаби. Именно там се хвърлят огромни суми за училища, където децата се обучават не на традиционния, а на радикалния ислям. Оказало се,че учредителите на такава организация в Смолян са завършили в Йордания, в частен ислямски университет в град Зарка, където е роден ал Заркауи, известен като дясна ръка на Осамма бин Ладен. Това означава, че България като разграден двор е обект на подобни попълзнования, а българската държава не реагира по никакъв начин, каза още К. Каракачанов.
 


Сходни връзки

ТУРСКИТЕ СПЕЦСЛУЖБИ ФИНАНСИРАЛИ ИЗСЕЛНИЧЕСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди