изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:55 EEST
ДО ГОДИНА ДОБРИЧ ЩЕ ИМА СВОЯ ТЪРГОВСКО-СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР "СИТРОЕН"    
НовиниС водосвет вчера бе направена първата копка на 22-рия център в страната, който ще бъде изграден от "Автомотор Добрич" АД. На събитието присъстваха търговският и технически директори на основния акционер в дружеството "Автомотор корпорация" Васил Василев и Димитър Чукурлиев, както и Пламен Павлов - изпълнителен директор  на "Автомотор Добрич"

Малко след като се излезе от Добрич по посока Варна, до година ще бъде вдигнат най-новият обект в града. Това е търговско-сервизен център "Ситроен Автомотор Добрич". Вчера, на официална церемония с водосвет, отслужен от отец Стоян Димов, бе направена първата копка на обекта. Официални гости на събитието бяха зам.-областният управител Никола Гочев, кметът на Добрич Детелина Николова, представители на бизнеса и финансови институции, както и търговският и технически директори на "Автомотор корпорация" - съдружник в добричкото дружество. Първата копка на новия обект бе направена от кмета Детелина Николова и представителя на "Екотрансгаз" ЕООД Галин Атанасов, който е другият съдружник в "Автомотор Добрич" АД.
Търговският директор на "Автомотор корпорация" Димитър Чукурлиев заяви, че обектът трябва да бъде завършен за една година и да отвори врати за клиентите на дружеството от града и региона. Със стартирането му в града фирмата ще отвори и нови 40 работни места. Чукурлиев отбеляза, че за три години това е десетият център, който ще бъде изграден. "Фирмата ни е основен вносител на автомобилите марка "Ситроен", като в момента държим 7 % от пазара на автомобили у нас" - каза за НДТ Д. Чукурлиев. Стремежът на фирмата е да се задържи този процент, като се развие търговската и сервизна мрежа  в страната и се обогати гамата и качеството на услугите, които предлага на клиентите си. Сред най-търсените модели на "Ситроен" в момента били Берлинго, С4, както и най-новият - С4 Пикасо.
Техническият директор на "Автомотор корпорация" Васил Василев заяви, че фирмата има подписани евродоговори с всички страни, така че клиентите на фирмата получават едно и също обслужване както у нас, така и във всички европейски държави. "Ние предлагаме пълен сервиз, като работим само с оригинални части от заводите "Ситроен" във Франция. Ако една част е сменена при нас, то има гаранция от една година - както на сменената част, така и на труда. При условие, че наш клиент си носи сервизната книжка, може да получи при нужда услуги във всеки един от центровете в Европа, като му се признава и гаранцията" - поясни още Василев.
Във всички такива центрове в страната два пъти в седмицата се доставят оригинални части за автомобилите "Ситроен", като при заявка липсващи части се получават за 24 часа, допълни техническият директор.
 


Сходни връзки

ДО ГОДИНА ДОБРИЧ ЩЕ ИМА СВОЯ ТЪРГОВСКО-СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР "СИТРОЕН" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди