изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:25 EET
ХОРОСКОП ЗА 28 СЕПТЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 28 СЕПТЕМВРИ



ОВЕН - Следвайки природата си, няма да пренебрегвате собствената си преценка и ще спечелите в конфликтна ситуация. По-добре е да избегнете разправиите, но само, ако не губите позиции от това.

ТЕЛЕЦ - Ще се стараете и да сте пестеливи. Финансовото ви състояние често ви притеснява, но не забравяйте, че има към кого да се обърнете. Имате човек, който с готовност би ви помогнал в нужда.

БЛИЗНАЦИ - С внимание се отнасяйте при работа с пари, а ако това влиза в професионалните ви задължения. Не давайте заеми и не подписвайте документи, без да имате юридически гаранции.

РАК - Физическото ви състояние се нуждае от обновяване, помислете за подходящи оздравителни и релаксиращи процедури. Преизпълнили сте деловите си планове и можете да го направите.

ЛЪВ - Днес ще се поздравите с реализирана цел, към която отдавна се стремите. Усилията ви ще се възнаградят, но и ще ви спестят главоболия. Ясно ще виждате бъдещето си, на което възлагате надежди.

ВЕЗНИ - Решени сте да успеете и нищо не може да ви възпре на този етап от време. Вече започнати задачи ще приключат резултатно и с тях ще положите началото на своя нов успешен период.

ДЕВА - Ваш проект ще привлече вниманието на чуждестранни партньори и ще създаде условия за удачно влагане на пари. Други ще получат добри новина от близки, живеещи отдавна зад граница.

СКОРПИОН - За някои от вас са възможни служебни пътувания в чужбина, срещи с партньори и договаряне на условия за дългосрочни проекти. Нямате причини за притеснения точно днес.

СТРЕЛЕЦ - Периодът е подходящ за започване на начинания и планиране на проекти. Вложените усилия скоро ще дадат първите резултати. Промените са положителни, въпреки, че има умора.

КОЗИРОГ - Изясняване на спорен въпрос с роднина ще благоприятства последващите радостни събития. Сега можете да се успокоите, защото конфликтът с най-близките хора ви измъчваше.

ВОДОЛЕЙ - Промените са в ход и някои ще ги усетят по-осезаемо. Динамично ще се развиват събитията, едни от вас ще тръгнат на път, други ще предприемат стриктни мерки в подкрепа на бизнеса си.

РИБИ - Възможно е напрежението в деловата сфера да се отрази доста на взаимоотношенията ви с околните. Не винете другите за пропуските си, а се стремете безпроблемно да ги наваксате.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ" ГРУПА РИБОЛОВ 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди