изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:29 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД ПОЛИЦИЯ    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие на територията обслужвана  ОД ”Полиция” – гр. Добрич са  регистрирани 3 престъпления и произшествия.

 

            1. На 27 септември 2007 година, в РПУ – Балчик, е получено съобщение от жител на гр. Балчик, за това, че през нощта на 26/27 септември 2007 година, неизвестнио лице, е нанесло материални щети в предната част на  управлявания от него джип. Автомобилът е бил паркиран на паркинг пред хотел на територията на гр. Балчик.

            След получаване на сигнала служители на РПУ – Балчик, са предприели незабавни оперативно – издирвателни мероприятия, в резултат на които е установено и задържано 23 – годишно лице, с инициали В.В.

            Задържаният е заподозрян в това, че на посочената дата, е взел без разрешение  от паркинга на хотела, моторното превозно средство и след като го управлявал на територията на гр. Балчик, е допуснал  пътно – транспортно произшествие с материални щети / ударил се в предпазна мантинела /. След пътния инцидент, В.В. върнал автомобила на горепосочения паркинг. По предварителни данни, непосредствено преди извършването на деянието, лицето е употребило алкохол. Също така, е установено от служителите на полицията, че В.В. не притежава и свидетелство за провоуправление на МПС.

            Работата на полицията по изясняването на обстоятелствата около случая продължава.  Заподозряното лице е задържано за срок от 24 часа в РПУ - Балчик.

Образувано е досъдебно производство.  

 

2.  На 27 септември 2007 година, в с. Кранево, общ. Балчик, от служители на РПУ – Албена, е установено и задържано 39 - годишно лице от гр. Русе,  обявено за общодържавно издирване. Лицето се издирвало от служителите на реда, във връзка с досъдебно производство на територията на ОД”Полиция” - гр. Силистра.

 

 

 

През изминалото денонощие на територията на ОД”Полиция” – Добрич са регистрирани 2 пътно-транспортни произшествия. Пътните инциденти са възникнали  в района на гр. Балчик и община Генерал Тошево. 

 

 На 27 септември 2007 година, около 20.00 часа, по главен път І-9, в района на гр. Балчик, е възникнало пътно – транспортно произшествие  между лек автомобил “ВАЗ”, управляван от 36 – годишна жена от гр. Балчик, с инициали  И.М. и лек автомобил “Опел”, управляван от М.М. /28г./ от гр. Балчик.

В резултат на пътния инцидент, фрактура областта на китката на дясната ръка е получил водача на лекия автомобил “Опел”. След оказана медицинска помощ, пострадалия е освободен от здравното заведение. По двата автомобила са нанесени материални щети.   

 Обстоятелствата довели до възникването на пътно – транспортното произшествие са в процес на изясняване. На двамата водачите е взета кръвна проба за химически анализ. Предстои да бъдат разпитани от полицйски дознател.

Образувано е досъдебно производство.

 

През изминалото  денонощие поделенията на ОД”ПБЗН” гр. Добрич   са участвали в гасенето на 1 пожар.

 

           

 

28. 09.2007 г.                                                                ОД”Полиция” – гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД ПОЛИЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди