изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:36 EET
ХОРОСКОП ЗА 1 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 ОКТОМВРИ


ОВЕН - Денят ще ви донесе хубави новини, свързани с бизнеса, семейството и любовта. Придобивки за много от представителите на знака. Заслуга за много от тях имат и най-близките ви хора.

ТЕЛЕЦ - Работещите в сферата на културата и изкуството ги очакват силни изяви, аплодисменти и слава. Помощта ви ще бъде от значение за някой, който я очаква. Дайте каквото можете от себе си.

БЛИЗНАЦИ - Понякога грешите, но по-важното е, че можете да поискате прошка и го правите, когато се налага. Има и такива, които пропускат този момент, но то си остава само за тяхна сметка.

РАК - Измежду щастливците днес са онези от вас, които ще срещнат човека, когото отдавна търсят в личния си живот. Любовта ще направи с вас чудеса, повярвайте на добрия си късмет.

ЛЪВ - Неотложни задачи могат да ви направят припрени, но ако не се овладеете няма да сте полезни на себе си, а другите ще отегчите. Вслушвайте се в нечии съвети, ще си спестите лутания.

ДЕВА - Спокойствието ви привлича неудържимо и скоро ще може да си го позволите за по-дълго. Финансовите ви постъпления в последно време да добър показател за стандарта на живот.

ВЕЗНИ - Недоразуменията на работното място ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с близките си.

СКОРПИОН - Неудовлетвореността ви днес ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Стига сте мислили и преценявали ситуацията, действайте!

СТРЕЛЕЦ - Работата ви по започната задача е към края си и може да очаквате подобряване на финансите. С желание ще търсите компанията на някого, с когото ви е приятно и можете да говорите.

КОЗИРОГ - Събитията в последно време се отразиха отрицателно на самочувствието и материалното ви положение, но нещата ще се променят. След проблемите, ще настанат и добри дни.

РИБИ - Много от предложенията, които ще получите днес няма да са реални, но това няма да ви изненада. Свикнали сте на подобно празнословие, интуицията също ви подтиква да сте внимателни.

ВОДОЛЕЙ - Подредете приоритетите си в работата и се започнете с важните задачи за деня. Късметлиите сред вас ще срещнат навреме човека, от който се нуждаят най-много точно в този момент.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди