изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:22 EEST
ИВАН ДОБРЕВ: “ДОБРИЧ ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ”    
НовиниБСП откри предизборната си кампания за местните избори в Добрич. Стотици привърженици на партията се събраха в голямата зала на ДТ “Йордан Йовков”, за да се срещнат с кандидата за кмет на областния град Иван Добрев.

Социалистите представиха своята листа с кандидати за местния парламент, чийто водач е Владимир Калчев. Те призоваха присъстващите да гласуват с №25 в бюлетините.

“Добрич е моята болка, моята религия и моята партия. Аз съм човек, който е градил и съм готов да дам своя принос за развитието на Добрич” - каза строителният предприемач Иван Добрев. Неговата идея е, ако спечели вота, да бъде създаден мозъчен тръст към общината за разработване на проекти. “Целта ми е градът да стане притегателен център за инвеститори и тил на туристическия бизнес. Искам да бъде създаден съвет на добруджанските кметове за съвместно участие в разработване на проекти за еврофондове” - допълни кандидатът на БСП за кмет на Добрич. Той планира да направи дебат по улиците на града, за да се види реалното състояние на асфалтовите настилки и тротоарите.

Добрев припомни, че Добрич е бил 120-хиляден град и център на хранително-вкусовата и обувната промишленост. Той е амбициран да върне старата слава на областния град. “Добрич заслужава повече” е мотото на кампанията на Иван Добрев. Именно това го е мотивирало да се кандидатира и за кмет на Добрич.  НДТ

 


Сходни връзки

ИВАН ДОБРЕВ: “ДОБРИЧ ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди