изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:10 EEST
МЕСТНИ ИЗБОРИ 2007    
Новини

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА



ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА – кандидат за кмет на Добрич от ПП “ГЕРБ”, в 10 ч. днес ще присъства на водосвет в храм „Света Троица” и ще връчи хранителни пакети на социално слаби граждани на Добрич. В 13 ч. Детелина Николова ще поднесe цветя на паметника на Св. Св. Кирил и Методий. Инициативата е съвместна с ДСБ. Ще присъства депутатът от ДСБ Константин Димитров,  членове на ръководството и кандидати за общински съветници от ДСБ. В 14 ч. кандидатът за кмет ще има среща в кв. “Иглика”. В 17 ч. ще присъства на откриването на изложбата на музиканта-летописец Янко Янков в Художествената галерия. За 18,30 ч. е насрочена срещата й със Здравен клуб “Медик” (ГЕРБ) в „Агробизнесцентър”. В 19 ч. Детелина Николова ще уважи тържеството на Шуменския университет.

ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ - кандидат за кмет на Добрич на ПП "Атака" и кандидатите за общински съветници на партията се срещнаха с таксиметрови шофьори на 28 септември. На срещата беше представена програмата за управление на ПП "Атака" за Добрич и бяха обсъдени актуални проблеми на таксиметровите превозвачи, както и неудобствата от безразборното паркиране. На 29 септември ПП "Атака" откри предизборната си кампания - с водосвет за здраве и успех, както и с дарение на онеправданите деца от дом "Дъга" -  ученически пособия и хранителни продукти. Днес от 18 часа в читалището в кв. "Рилци" ще се проведе среща на кандидата за кмет Валентин Николов и кандидатите за общински съветници от ПП "Атака" с граждани от квартала.

ПОСЛУЧАЙ международния ден на възрастните хора - 1 октомври, днес кандидатът за кмет на БСП Иван Добрев и кандидати за общински съветници ще гостуват в Дома за стари хора в Добрич. Там И. Добрев ще поздрави обитателите на социалното заведение. Предвижда се среща по същия повод и в Клуба на инвалида. По повод Деня на застрахователя - 1 октомври, Иван Добрев, придружаван от кандидата за общински съветник Райно Митев и др., ще проведе среща в "Алианц-България". В програмата на БСП-кандидата за кмет са включени още среща в читалище "Йордан Йовков", участие в откриването на изложба в Художествената галерия, както и среща в многопрофилната болница в Добрич за представяне на програмата на БСП в областта на здравеопазването и за подготовката на дебати по тази гореща социална тема.

С КОНЦЕРТ НА Б.Т.Р. ще бъде открита днес предизборната кампания на кандидата за кмет на община Генерал Тошево Николай Николов, издигнат от коалиция “ГЕРБ, Земеделски народен съюз, НДСВ, СДС, ДСБ, ВМРО-БНД”. Началото е в 17.30 ч. на площада в Генерал Тошево. В 16 ч. ще бъде отслужен водосвет в храм “Св. Димитър” за просперитета на Генерал Тошево и за здравето и благополучието на жителите на общината.

 

 


Сходни връзки

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2007 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди