изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:56 EEST
КМЕТЪТ ОПРЕДЕЛИ МЕСТАТА ЗА ПРЕДИЗБОРНИ ПЛАКАТИ    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова издаде заповед №1241 от 26 септември. С нея тя определя местата на територията на община Добрич за поставяне на агитационни материали - афиши, плакати, реклами, позиви, обръщения и други. За целта са определени афишарките  пред централна поща, по ул. "Славянска", пред църквата "Св.Георги", пред Дом-паметник "Й.Йовков", до Историческия музей в Градския парк, пред Младежки дом, на площад "Свобода", до Стоматологията, пред Пътно управление, пред бившите кина "Родина" и "Добрич", пред "Евробанк", пред болницата, пред ж.п.гарата и т.н.

Определени са и оградни пространства - на ресторант "Резиденция" и "Добрич" ЕАД. Със заповедта на кмета се забранява поставянето на агитационни материали върху сгради и имоти-публична държавна или общинска собственост. Разрешава се поставянето на агитационни материали на сгради общинска собственост, предоставени за клубна база на партии и коалиции в Община град Добрич. Кметът забрани използването на превозни средства на държавния и общинския транспорт за предизборна агитация.
В заповедта се казва още, че за поставянето на агитационни материали на сгради, огради, витрини и други, които не са общинска собственост, е необходимо писменото съгласие на собственика или управителя на имота.
Забранява се унищожаването и заличаването на агитационни материали, поставени по установения ред, до края на избирателната кампания.
Кметът е определил и срок до 1 ноември, а при балотаж - 8 ноември, за премахване на агитационните материали.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ ОПРЕДЕЛИ МЕСТАТА ЗА ПРЕДИЗБОРНИ ПЛАКАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди