изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:45 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ    
ОбществоДНЕС в община Тервел ще бъде подписан договорът с фирмата-изпълнител, която ще извърши преустройството на бившето ученическо общежитие в квалификационен център.

 Средствата за ремонта се осигуряват по проект по програма ФАР към Министерството на труда и социалната политика.
ОКОНЧАТЕЛНИЯТ технически и финансов доклад за изпълнението на обект "Възраждане на бизнесзона "Североизток" в Тервел" е внесен в Изпълнителната агенция на програма ФАР към Министерството на регионалното развитие и благоустройството.  След разглеждане и одобряване на отчетите общината ще получи разходваната от нея сума за балансово плащане в размер на 137 000 лв.
НА 4 ОКТОМВРИ в МРРБ ще се отворят подадени от фирми оферти за ремонт на тервелските улици "Черни връх" и "Суха река". Общината кандидатства за ремонт на тези улици през 2006 г., а документите за обществената поръчка се подготвиха през пролетта на тази година.
ОБЩИНА Тервел завишава стойността на хранодена в детските градини и в детската ясла от днес с 8 процента. Увеличението е продиктувано от увеличените цени на хранителните стоки и необходимостта да се осигурява на децата балансирано хранене.
ОТ ДНЕС училищата и детските градини в общината отново ще получават безплатни закуски по националната програма на Министерството на труда и социалната политика. НДТ

 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди