изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:27 EEST
КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ ЕНЧО МАЛЕВ ПОВЕДЕ ДОБРУДЖАНСКО ХОРО    
ПолитикаВчера с празничен водосвет, отслужен от архиерейски наместник иконом Стоян Иванов официално бе открита предизборната кампания на коалиция "Обединена десница за град Добрич - НДСВ, СДС, Земеделски народен съюз /ЗНС/ и движение Гергьовден", издигнала като кандидат за кмет на Добрич Енчо Малев.

Гости на събитието бяха говорителят на НДСВ и депутат Станимир Илчев, зам.-министъра на МДААР и член на предизборния щаб на НДСВ Мария Дивизиева, депутатът от НДСВ Мима Василева, областният лидер на НДСВ д-р Георги Желев, областният лидер на СДС - Румен Чамурлийски, както и общинският ръководител на СДС - Александър Алексиев, областният и общинският лидери на ЗНС - Стилиян Стелиянов и доц. д-р Ташо Ташев, както и областният координатор на "Гергьовден" Стойчо Стойчев. Пред събралото се множество граждани, симпатизанти и членове на партиите, обединили силите си в предстоящите местни избори Станимир Илчев заяви, че създадената в Добрич коалиция притежава острието на СДС, силата на ЗНС, младежката динамика на "Гергьовден" и верността на НДСВ, което гарантира успеха в започналата надпревара. Лидерите на политическите сили, обединили се в коалиция в името на Добрич декларираха още веднъж подкрепата си за кандидата Енчо Малев. Кандидатът за кмет Енчо Малев заяви, че заедно с Обединената десница за Добрич ще работи за стремителен ръст на инвестициите в града, за създаването и осигуряването на уют за всеки един добричлия - от крайните квартали до центъра, както и да бъде осигурен качествен живот за младите семейства и техните родители - възрастните ни съграждани. Той самият поведе добруджанското хоро, на което се хванаха всички, като си пожелаха успех в името на по-добри дни за града ни.
 


Сходни връзки

КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ ЕНЧО МАЛЕВ ПОВЕДЕ ДОБРУДЖАНСКО ХОРО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди