изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:12 EEST
О Б Р Ъ Щ Е Н И Е    
Образованиеот стачкуващи учители в община Балчик

Ние, учителите от ОУ "Кирил и Методий" в Балчик и СОУ "Христо Смирненски" в с. Оброчище, продължаваме нашие ефективни стачни действия, водени от ясното съзнание, че по този начин защитаваме нашето достойнство, защитаваме професията си и българското образование като цяло.
 С всеки изминал ден нашите съмишленици в страната се увеличават.
 В гр. Балчик стачката също се разраства. Започват ефективни стачни действия в още две училища - СОУ "Христо Ботев" и ОУ "Антим І-ви". Предупредителна стачка започват и няколко детски градини в общината.
 На събрание на стачните комитети от горепосочените училища всички се обединихме от желанието ни да продължим напред, да не се огъваме, а да се борим до победа. Заявяваме, че няма причини, от които да се притесняваме (още по-малко срамуваме) за нашия законен протест. Още повече, че българският учител е безгранично търпелив и толерантен, от чиито морални ценности най-често е потърпевш.
 Колеги, родители, ученици! Декларираме твърдото си намерение да продължим ефективните си стачни действия до постигане на основното ни искане: 100 % поетапно увеличение на заплатите на учители и непедагогически персонал в българското училище, считано о 01.10.2007 г. до 01.07.2008 г.
 Призоваваме всички стачкуващи в страната да проявим още по-голяма твърдост, воля и единство до постигане на крайната ни цел - Достоен труд, достойно заплащане!

    От стачкуващите учители в община Балчик

 


Сходни връзки

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди