изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:35 EET
ЗА ЕДИН МАНДАТ ЦОНЕВ ИЗГРАДИ 11 ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ    
ПолитикаНезависимият кандидат за втори кметски мандат на Каварна Цонко Цонев присъства на откриването на две детски площадки в село Септемврийци в края на миналата седмица, съобщиха от предизборния щаб на кандидата.

През първия мандат от управлението на Цонко Цонев на територията на общината са открити общо 11 площадки за децата, изцяло със средства от бюджета, подчерта Десислава Якимова, началник на отдел "Образование, младежки дейности и спорт" към морското кметство, присъствала на събитието. За площадките в Септемврийци са отделени над 25 хил. лева.
Жителите на селото изтъкнаха заслугите на Цонев за построяването на детската градина. През 2003 година забавачницата се е помещавала в края на селото, срещу свинекомплекса. След спечелен проект по "Красива България", общината е получила 120 000 лева за построяване на нова сграда в центъра на Септемврийци. Отделно от тях, от общинския бюджет са изразходвани 200 000 лв. за довършване на сградата, обзавеждане и оборудване. Сега малчуганите на Септемврийци се радват на истински лукс - модерен физкултурен салон, столова, две спални помещения, нови креватчета, отопляват се с климатици.
"През следващия мандат ще асфалтираме спортната площадка пред училището и ще я оборудваме с уреди", обеща пред обществеността на Септемврийци Цонко Цонев.

 

 


Сходни връзки

ЗА ЕДИН МАНДАТ ЦОНЕВ ИЗГРАДИ 11 ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди