изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:25 EEST
ЕВРОФУТБОЛ КУПУВА 100 % ДЯЛОВЕТЕ НА "ЕВРОБЕТ" ООД    
НовиниОт пресцентъра на Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/ съобщиха, че е одобрено закупуването на 100 % от дяловете от капитала на "Евробет" ООД, от страна на "Еврофутбол" ООД.

Мотовите за решението са, че Еврофутбол притежава разрешение за организиране на хазартни игри, със залагания върху резултати от спортни състезания. "Евробет" е организатор на лото игра. Чрез изкупуването на дяловете на едното дружество от другото ще бъдат намалени незаконните залагания по Интернет и ще се допринесе за ограничаване на нелегалните финансови потоци. Еврофутбол ще предостави на клиентите си пълна гама продукти, а "Евробет" ще разшири броя на пунктовете за приемане на налози и изплащане на печалби. Комисията е установила, че двете фирми предлагат различни видове хазартни игри и тяхното сливане няма да доведе до повишаване на пазарните им позиции. Комисията приема, че придобиването няма да доведе до установяване или засилване на господстващо положение, информират от пресцентъра й.
 


Сходни връзки

ЕВРОФУТБОЛ КУПУВА 100 % ДЯЛОВЕТЕ НА "ЕВРОБЕТ" ООД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди