изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:08 EEST
ЕНЧО МАЛЕВ СЕ СРЕЩНА С ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ    
ПолитикаКандидатът за кмет, издигнат от коалиция "Обединена десница за Добрич - НДСВ, СДС, Земеделски народен съюз и движение "Гергьовден", пое конкретни ангажименти пред спортната общественост на Добрич

Вчера кандидатът за кмет Енчо Малев, издигнат от коалиция "Обединена десница за Добрич - НДСВ, СДС, Земеделски народен съюз и движение "Гергьовден" се срещна с Обединени спортни клубове. Пред спортните деятели в града и треньори Малев заяви категорично желанието си да възроди спорта в града, като бъде подобрено състоянието на материално-техническата база.
Спортните деятели споделиха с кандидат-кмета, че в момента двете спортни зали в града са в изключително лошо състояние - покривите текат, а зимно време деца и спортисти са принудени да тренират при минус 20 градуса температура. В рамките на дискусията стана ясно, че за спорта в Добрич от бившето вече министерство, ръководено от Лучано са били отпуснати 400 хил. лв. за ремонт именно на базата, но така де факто те не са стигнали до базите. Шефът на ДАМС - Добрич, Милен Петров заяви, че всъщност е имало два проекта общо за 120 хил. лв. за ремонт на двете зали. Проектите били утвърдени още през 2005 г. При проверка обаче от София, станало ясно, че ремонтът е направен наполовина, материалите били орязани наполовина и затова и реално били получени половината пари.
Кандидатът за кмет Енчо Малев пое ангажимента да разбере къде са потънали 400-те хил.  лв. и сподели някои от идеите си, като изтъкна, че задължително градът ни трябва да има добра спортна база, както и басейн, в който децата да ходят или безплатно или срещу минимална такса. Малев заяви, че едно от намеренията му е да бъде изграден на мястото на стария стадион в град - ново модерно спортно съоръжение с прилежаща тренировъчна зала, като за целта бъдат използвани занемарените спортни и терени.
 


Сходни връзки

ЕНЧО МАЛЕВ СЕ СРЕЩНА С ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди