изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:34 EEST
ЕДНОМИЛИОННИЯТ КЛИЕНТ НА "Е.ОН" ЩЕ ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТЕН ТОК ЗА 150 ЛВ.    
НовиниКомпанията ще предостави "енергиен чек" на клиента, обадил се на 0700 161 61

От пресслужбата на "Е.ОН България" информираха, че компанията ще предостави "енергиен чек" на едномилионния клиент, който се обади на единния телефон на енергодружеството 0700 161 61. На едномилионния клиент компанията ще поеме консумацията на електроенергия на стойност 150 лева, добавят още от енергодружеството.
"Е.ОН България" бе първата компания в енергийния сектор в страната, която в началото на 2007 г. въведе обслужване на своите клиенти, чрез единен телефонен номер. Това бе един от основните проекти на фирмата за подобряване качеството на обслужване, който компанията реализира успешно. До края на септември Колцентърът на компанията е приел над 950 000 обаждания или средно над 100 000 обаждания на месец, сочи статистиката на енергодружеството. На тази база се очаква през октомври да бъде обслужен едномилионният клиент, възползвал се от услугите на телефонния център. След стартиране на този голям проект, компанията значително подобри неговата работа, като създаде за клиентите по-добра възможност за получаване и предаване на информация. Телефонният център разполага с две автоматични линии и директна връзка с оператор. Чрез обаждане на единния телефонен номер могат да се подават сигнали за авария, автоматично да бъде проверена сметката за консумирана еленергия, както и да се получи консултация или да получат услуги директно с оператор.
Допълнително чрез Телефонния център, клиентите могат да ползват различни услуги и информация за предстоящи планови прекъсвания в техния район, месечния график на отчитане на електромери, да научат различните алтернативни методи, които предлага компанията за заплащането на потребената от тях електроенергия, полезна информация за всички продукти и услуги, уточняват още от пресцентъра на компанията.
За да могат повече клиенти да се възползват от всички видове услуги, които предлага Телефонният център, "Е.ОН България" започва активна кампания за тяхното популяризиране. Предвижда се във всички Центрове за обслужване да се разпространят информационни плакати и брошури, както и на касите на "Български пощи" и "Информационно обслужване", където могат да бъдат платени сметките.
 


Сходни връзки

ЕДНОМИЛИОННИЯТ КЛИЕНТ НА "Е.ОН" ЩЕ ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТЕН ТОК ЗА 150 ЛВ. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди