изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:01 EET
ЦОНКО ЦОНЕВ ПРАВИ ЛУКСОЗЕН ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ    
ПолитикаПенсионерите в Каварна ще се радват на лукс, стана ясно от срещата им с кандидата за кмет Цонко Цонев. Господин Цонев обеща ремонт на пенсионерския клуб, в който се събират над 50 възрастни хора от Каварна.

Реконструкцията предвижда поставяне на окачен таван, теракота и климатик. През първите четири години от мандата на Цонко Цонев пенсионерите са получили телевизор, апарат за вода, касетофон, сервизи за кафе и компютър. Общината винаги е съдействала за осигуряване на пътуванията на двата певчески състава - за народни песни и за стари градски песни.
Пенсионерите в Каварна ще пътуват до морето с 80 процента намаление на билета. За следващата година е предвидено разкриване на нова автобусна линия от автогарата до болницата. И през следващия мандат възрастните хора от селата в общината ще пътуват по два пъти месечно до Каварна безплатно, обяви Цонко Цонев.
"В цяла България ни завиждат за такъв кмет. Където ходим, искат да ни черпят само заради това, че Цонко ни е кмет. Благодарни сме към Вас, господин Цонев, защото Вие сте първият кмет, който така обгрижва старите хора. Нашият дух се събуди. Никой не знаеше къде е Каварна, а сега ни знаят не само в България, ами и в целия свят," казаха пред кандидата за кмет възрастните хора. 
 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ ПРАВИ ЛУКСОЗЕН ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди