изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:44 EET
“ИЗИДА” ВОДИ БЪЛГАРСКИЯ ЕЛИТ НА КОРТОВЕТЕ В ДОБРИЧ    
СпортБългарската федерация по тенис ще награди победителите от Мастърс-турнирите до 14 и до 16 години с по един самолетен билет за участие в турнир в Европа през 2008 г. Заелите вторите места ще получат термобек, съобщиха от централата.

В Харманли вече стана известно крайното класиране при 14-годишните. Тази седмица предстои в Добрич да бъдат разпределени медалите в по-горната възрастова група.

Получилият “уайлд кард” Димитър Кузманов от “Локомотив” Пд спечели турнира, като в спора за първото място победи с 6:1, 6:0 каварненеца Стефан Трифонов, който се състезава за “Спорт палас” Сливен.

В малкия финал Стоян Обрешков от “Албена” Пд надделя със 7:5, 6:4 Пламен Митрев от ЦСКА.

Вече са известни имената на състезателите, които ще пристигнат за Мастърс-турнирите в Добрич. При юношите това са Марсел Радев от “Черно море Елит” (№1 в българската ранглиста), Иван Петров от “Ямбол 2005” (№3), Андреас Нейков от “Тракия” (№4), Ясен Цанев от ЦСКА (№5), Константин Никитин от “Локомотив”-Пловдив (№6), Михаил Петров от Русе (№7). Уайлд кард получават Александър Велев от НСА (№9) и представителят на домакините от клуб “Изида” Владислав Матеев, който в момента е 16-и в страната.

Ето и имената на девойките: Изабела Шиникова от “Дема”-София (№1), Силвия Желязкова от “Локомотив 98” (№4), Александра Митровска от “Локомотив 98” (№5), Лиза Сторнета от “Велто” (№6), Антоанета Цървулкова от ЦСКА (№10), Боряна Павлова от “Черно море Елит” (№13), Борислава Ботушарова от Пазарджик (№15) и Лиана Тодорова от ЦСКА.            

Участниците ще бъдат разделени в две групи по четирима, в които ще се играе по системата “всеки срещу всеки”. Заелите първите две места продължават на полуфинал. Ще се играе до пълно разпределение на местата, като по този начин на всички тенисисти са гарантирани по пет мача. НДТ

 


Сходни връзки

“ИЗИДА” ВОДИ БЪЛГАРСКИЯ ЕЛИТ НА КОРТОВЕТЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди