изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:03 EEST
“ДОБРОТИЦА-МЕТАЛАГРО” С ПРЕСТИЖНА ПОБЕДА В СИЛИСТРА    
СпортОтборът на “Добротица-Металагро”, един от 15-те участници в Регионалния шампионат по волейбол на Източна България, взе участие в предсезонния турнир в Силистра, който се проведе на 6 октомври.

Освен добричките волейболисти в турнира взеха участие състезателите на шампиона от първото издание на регионалния шампионат – “Нови пазар”, както и състава на домакините от “Елит”.

Поради лични ангажименти в отбора на “Добротица-Металагро” липсваха 5 от основните състезатели. Това в известна степен се отрази върху играта им в първата им среща срещу силистренци, още повече, че това бе и първата им официална контрола преди започването на сезона. Добричките волейболисти за първи път играеха в този си състав и логично загубиха с 0:3 гейма /22:25; 25:27;21:25/.

Във втората си среща срещу шампионите от “Нови пазар” те вече показаха чувствително по-добро сработване и предложиха на зрителите в силистренската зала един добър волейболен спектакъл. След като загубиха първия гейм, добричлии взеха следващите два. В четвъртия гейм и двата състава не позволяваха на противника да дръпне с повече от точка-две, но за съжаление в края му по-мотивирани бяха волейболистите от Нови пазар. Тайбрекът обаче бе спечелен категорично от състезателите на “Добротица-Металагро”, с което те взеха и победата в мача с 3:2 гейма /22:25; 25:18; 26:24; 23:25; 15:11/.

В сряда – 10 октомври, ще се играе контролна среща между два добрички отбора - “Добротица-Металагро” и “Екип”, които също са участници в Регионалния волейболен шампионат. Официалното му откриване ще се състои отново в залата на УСШ от 09:00ч. в неделя – 14 октомври, където волейболистите на “Добротица-Металагро” посрещат в първия кръг отбора на “Никола Козлево”. НДТ

 

 


Сходни връзки

“ДОБРОТИЦА-МЕТАЛАГРО” С ПРЕСТИЖНА ПОБЕДА В СИЛИСТРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди