изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:58 EEST
ПЛАМЕН ХРИСТОВ – МЛАДШИ ПОДСИЛВА “ДОБРУДЖА”    
Спорт

Георги Василев: Целта ни е победа в събота срещу “Арда”



В отбора на Добруджапристигна и ще бъде картотекиран 19-годишният 195-сантиметров разпределител Пламен Христов - младши, който е син на бившия национален състезател Пламен Христов. За последно е играл в Славия.

Целта ни е пределно ясна в този турнир от шампионата на НВЛ. Още след тегленето на жребия за нас бе ясно, че не можем да се мерим с отбори като Марек и Пирин. Такива състави са ни добре дошли на крака и на тези срещи ще гледам като на качествени контроли. Целта ни е във втория ден на турнира в Добрич да победим Арда, каза Георги Василев.

В момента индивидуално тренират Боян Боянов и Пламен Върбанов, но двамата ще бъдат на линия за мачовете тази седмица. 

Припомняме ви, че в зала "Добротица" отборът на "Добруджа" посреща съставите на "Пирин Балканстрой" Разлог, "Арда" Кърджали и "Марек Юнион Ивкони". На 12 октомври възпитаниците на Георги Василев играят от 16.30 ч. срещу "Пирин". Веднага след това е мачът Марек Арда. В събота жълто-зелените спорят от 16.30 часа с "Арда", а "Пирин" и "Марек" излизат във втория мач за деня в титаничен сблъсък. В неделя избраниците на Георги Василев имат мач с "Марек Юнион Ивкони", също от 16.30 часа, след което е последната среща от групата между "Арда" и "Пирин".

НДТ

 


Сходни връзки

ПЛАМЕН ХРИСТОВ – МЛАДШИ ПОДСИЛВА “ДОБРУДЖА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди