изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:32 EEST
ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА    
ПолитикаПЕТКО ПЕТКОВ - кандидат за кмет на община Добричка на БСП, се срещна вчера с жителите на селата Дебрене и Соколник. Вечерта той зарадва хората от с. Стожер с голям концерт на ансамбъл "Добруджа" с главен художествен ръководител Стоян Господинов.

Днес Петко Петков ще проведе срещи с избиратели в селата Малка Смолница, Миладиновци и Полк. Иваново. В с. Дончево вечерта ще има концерт, в който ще участват ансамбъл "Добруджански авлиги" с ръководител Михаил Димитров и детският танцов състав в селото.
КАНДИДАТЪТ за кмет на Добрич Николай Николов от ПД "Социалдемократи" и четвъртият в листата на политическото движение с кандидати за общински съветници Олег Темелков се срещнаха вчера с членовете на Териториалната организация на Съюза на слепите в Добрич. След това двамата разговаряха и с представителите на сдружение "Хобисклуб". "Ние сме за ефективно управление, качествено образование, привличане на нови инвеститори и подобряването на инфраструктурата", заявиха Николов и Темелков и призоваха съгражданите си да гласуват с №21 в интегралната бюлетина.
НЕЗАВИСИМИЯТ кандидат за кмет на Балчик Николай Ангелов, подкрепен от БСП, ГЕРБ и НДСВ, ще участва в работна среща на тема "Европейски перспективи за развитие на земеделието в община Балчик". Тя ще се проведе днес от 12.30 часа в конферентната зала на хотел "Мистрал" в Балчик. В срещата ще вземе участие заместник-министърът на земеделието Димитър Пейчев. Поканени са земеделски производители и арендатори от община Балчик.
КАНДИДАТЪТ за кмет на Добрич Валентин Николов Иванов, издигнат от ПП "Атака" с подкрепата на ВМРО и БДС "Радикали" под №14 в интрегралната бюлетина, и кандидатите за общински съветници ще се срещнат днес от 14 часа с граждани в пенсионерски клуб "Любимец". На срещaтa ще бъде представена програмата за управление на града ни и ще се обсъдят проблеми, касаещи гражданите.
ПО СЛУЧАЙ 10 ОКТОМВРИ - Ден на психичното здраве, днес кандидатът за кмет на Добрич от БСП Иван Добрев и кандидати за общински съветници ще имат среща в психиатрична клиника "Карвуна". В 12 часа Добрев ще разговаря с колектива на ПМГ "Ив. Вазов", а от 14 часа ще се срещне с таксиметрови шофьори. Час по-късно той ще чуе проблемите и идеите на добричлии в клуба по ул. "Брацигово", а от 18 часа ще има среща с живеещите в кв. "Балик".
От ИМЕТО НА КМЕТА и кандидат за втори мандат Детелина Николова вчера бе прочетен поздравителен адрес до Териториалната съюзна организация на слепите, която проведе годишно събрание. На форума присъстваха кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ Тодор Георгиев, Весела Стоянова, Ваня Сърбова и Атанас Недялков. Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Иван Мандев, Иво Пенчев, Стилиян Митев и Весела Карамилева се включиха в отбелязването на 70-годишнината от смъртта на Й. Йовков и представянето на "Старопланински легенди" през погледа на проф. д-р ф.н. Иван Сарандев. Днес от 17,30 ч. Детелина Николова и ГЕРБ-Добрич, подаряват на децата спектакъла "Един балон с изненади" с участието на Бате Николай.

 


Сходни връзки

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди