изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:37 EET
ЦОНКО ЦОНЕВ: ОБЩИНАТА ПОМОГНА НА КУЛТУРАТА, КУЛТУРАТА ПОМОГНА НА КАВАРНА    
Политика"Няма друг град в България, освен Каварна, в който развитието на културата да е толкова бурно само за четири години.

Благодарение на политиката на кмета Цонко Цонев развитието на културата вдигна имиджа на Каварна и привлече толкова инвестиции", казаха читалищни и културни дейци на среща с кандидата за втори кметски мандат Цонко Цонев. Те изтъкнаха, че заслугата Каварна да е единствената на Балканите община с европейски статут е именно на кмета и целта му да работи приоритетно за подобряване живота на хората.
"През първия мандат от управлението на Цонко Цонев са изградени 8 нови читалища, всички останали са ремонтирани. В момента тече ремонт в отдела за възрастни в читалището в Каварна", каза Стоян Койнов, началник отдел "Култура" в общината. "Имаме историческия шанс, че точно ние дърпаме града напред и сега за Каварна се говори в европейски мащаб. Нашата малка община се нареди до такива силни демокрации като Германия, Швеция, Швейцария, Латвия", казаха културните дейци, визирайки получената европейска диплома от Страсбург.
"Общината помогна на културата, културата помогна на Каварна. За нас е чест и гордост фактът, че хората оценяват всичко, което сме постигнали", каза Цонко Цонев. Той обеща, че и през следващия мандат община Каварна ще продължи да се развива като културен център от национален и световен мащаб. Утвърдените и станали традиционни фестивали за града ще продължат да привличат личности, свързани с изкуството и широк кръг от българска и международна публика.
Предвижда се изграждането на нова репетиционна зала за танцовия състав "Бизоне", който се разраства непрекъснато, каза още независимият кандидат за втори кметски мандат Цонко Цонев.

Предизборен щаб на Цонко Цонев

 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ: ОБЩИНАТА ПОМОГНА НА КУЛТУРАТА, КУЛТУРАТА ПОМОГНА НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди