изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:04 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ СЕ СРЕЩНА С КОЛЕКТИВА НА ЦДГ "КАЛИАКРА" В БЪЛГАРЕВО    
ПолитикаКандидатът за втори мандат за кмет на Каварна Цонко Цонев се срещна с колектива на ЦДГ "Калиакра" в село Българево. Общината е заделила 130 хиляди лева от бюджета за основен ремонт на сградата.

 "Такъв мащабен ремонт не е правен от 25 години", казаха учителките от детското заведение. Цялата детска градина е боядисана, дограмата е сменена, поставен е ламиниран паркет, щори, отоплението е на газ през зимата, а за лятото са монтирани климатици. Ремонтирани са сервизните отделения, кухнята е модерно оборудвана. Децата спят в нови легла, подменени са мебелите и в занималните, във всяка има телевизор, DVD и касетофон. Детската площадка е нова, обясни директорката на ЦДГ "Калиакра" Димитричка Билязерова. "Всичко това дължим на господин Цонев и на общината", подчерта тя.
 "Стартът е даден. Промяната е много голяма. И през следващия мандат ще продължим да инвестираме в образованието и възпитанието на децата", каза кандидатът за втори мандат Цонко Цонев. Пред колектива на ЦДГ "Калиакра" той обеща общината да отдели средства за плочника, фасадата и оградата на детската градина.
   

Предизборен щаб на Цонко Цонев

 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ СЕ СРЕЩНА С КОЛЕКТИВА НА ЦДГ "КАЛИАКРА" В БЪЛГАРЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди