изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:24 EEST
НОВИЯТ МОДЕЛ НА "ПЕЖО" ЗА ПЪРВИ ПЪТ БЕ ПРЕДСТАВЕН В ДОБРИЧ    
НовиниВчера управителите на "ТСТ Ауто" Синтия Недялкова и Тодор Недялков представиха най-новия модел на "Пежо" - 308, първия модел от поколението осмица. Първото му представяне у нас бе в Добрич. Автомобилът е изключително новаторски и запазва традициите в "Пежо". Той е от най-купувания среден клас. Постигнато е много в дизайна и комфорта като е запазен характерния за "Пежо" котешки поглед. Компанията произвежда автомобили вече 118 години и се старае все повече да отговаря на изискванията на клиентите си.

Новият модел "Пежо 308" е върховно постижение досега в много направления. Неслучайно визията му отпред напомня за латинската буква V, символ на победата. Очаква се този модел да стане победител в своя сегмент, обясни Т. Недялков. Този модел отговаря на всички строги изисквания да качество и екологичност. Той съчетава комфорт, безопасност и екологичност.  Дори имало шега, че, ако въздухът е замърсен, по-добре е да подишаш от ауспуха на "Пежо".
Дилърите на компанията Галин Желев и Ивайло Хаджиев обясниха, че колата има отлично пътно поведение. Тя притежава електронна система за стабилност. Има стъклен покрив. При пресичане на осова линия седалката на шофьора започва да вибрира, за да му обърне внимание. Фаровете следят завоя. Те са автоматични и се включват когато светлината намалее. Чистачките също се включват сами когато закапе дъжд и интензивността им зависи от неговата.
В модела "Пежо 308" компанията е взаимствала най-добрите детайли от правеното досега от нея. При краш тестовете колата е спечелила най-много възможни точки. На 12 и 13 октомври всички, които искат да изпробват автомобила, могат да се включат в пътните тестове, организирани от "ТСТ Ауто".
 


Сходни връзки

НОВИЯТ МОДЕЛ НА "ПЕЖО" ЗА ПЪРВИ ПЪТ БЕ ПРЕДСТАВЕН В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди