изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:02 EEST
ЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРЕВО ДАДОХА ВИСОКА ОЦЕНКА НА ЦОНКО ЦОНЕВ    
ПолитикаКандидатът за втори мандат кмет на Каварна Цонко Цонев се срещна с жителите на най-голямото село в общината - Българево. Пред тях Цонко Цонев заяви, че и през следващия мандат ще продължи работата по изграждане на инфраструктурата в селото. В момента се работи по канализацията в Българево.

Предстои изграждане на отклонения от главния водопровод, както и газифициране. В Българево ще бъде построен мултифункционален детски спортен комплекс, ще бъде възстановен стадионът, а заедно с него и Футболен клуб "Българево". Ще продължи благоустрояването на центъра, всяка година в селото напълно ще се асфалтират по две улици. Кандидатът за кмет на Каварна Цонко Цонев обеща общината да достави допълнително 20 контейнера, а след две години отпадъците ще се извозват към депото в село Стожер.
Жителите на Българево дадоха много висока оценка на Цонко Цонев като кмет на общината. Всички му благодариха за съживяването и благоустрояването на селото и заявиха категорично, че по-добър кмет от Цонко Цонев няма, защото той винаги изпълнява обещанията си.
Предизборен щаб на Цонко Цонев
 


Сходни връзки

ЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРЕВО ДАДОХА ВИСОКА ОЦЕНКА НА ЦОНКО ЦОНЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди