изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:09 EET
“ДОБРУДЖА” ДОМАКИНСТВА НА МАЧОВЕ ОТ ЛИГАТА    
СпортВ Добрич утре започват срещите от групата на “Добруджа” в националната волейболна лига.

От петък до неделя жълто-зелените излизат в зала Добротица” срещу “Пирин Балканстрой”, “Арда” и “Марек Юнион Ивкони”. И в трите дни мачовете на домакините са от 16.30 часа, а входът за привържениците на този спорт – свободен.

„Почти беше сигурно, че няма да можем да вземем участие в първенството заради финансовите проблеми на клуба. В този тежък за нас момент Енчо Малев прояви съпричастност и помогна финансово да организираме първия турнир от груповата фаза на първенството”, сподели Василев.

Първите два отбора в групата след двата турнира ще формират първата национална шестица. Останалите седем тима ще се състезават във втората група на разменено гостуване, за да определят първите два отбора за плейофната осмица.

“На този етап не е реалистично да се очаква „Добруджа” да влезе в шестицата. В тима са картотекирани 13 волейболисти. Има четири нови попълнения от „Славия”, „Марек”, „Лукойл” и „Черно море БАСК”. Ще се разчита и на опитните Пламен Върбанов, Боян Боянов и Петър Пенев, които ще участват в повечето мачове, макар че упражняват други професии. Те ще бъдат на линия за срещата в събота, когато очакваме да победим “Арда”, заяви Георги Василев. НДТ

 


Сходни връзки

“ДОБРУДЖА” ДОМАКИНСТВА НА МАЧОВЕ ОТ ЛИГАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди