изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:16 EEST
ИЗВЪНЗЕМЕН ТЕНИС НА КОРТОВЕТЕ НА “ИЗИДА”    
Спорт

На кортовете на “Изида” в градския парк утре сутринта започват срещите от Мастърс турнирите по тенис за юноши и девойки до 16 години. В тях участват най-добрите състезатели в България в тази възрастова група, които могат да предложат на публиката извънземен тенис.



Тегленият жребий днес отреди Владислав Матеев да бъде в една група с Марсел Радев от “Черно море Елит” (№1 в българската ранглиста), Ясен Цанев от ЦСКА (№5) и Александър Велев от НСА (№9). В другата група са Иван Петров от “Ямбол 2005” (№3), Андреас Нейков от “Тракия” (№4), Константин Никитин от “Локомотив” Пловдив (№6) и каварненецът Стефан Трифонов.

При девойките представителката на домакините Десислава Стоянова ще има за съпернички в групата си Александра Митровска от “Локомотив 98” (№5), Лиза Сторнета от “Велто” (№6) и Борислава Ботушарова от Пазарджик (№15). В другата група ще спорят Силвия Желязкова от “Локомотив 98” (№4), Антоанета Цървулкова от ЦСКА (№10), Александра Владимирова и Еманоела Танева.

Участниците са разделени в две групи по четирима, в които ще се играе по системата “всеки срещу всеки”. Заелите първите две места продължават на полуфинал. Ще се играе до пълно разпределение на местата, като по този начин на всички тенисисти са гарантирани по пет мача. За първи път Добрич е домакин на турнири по тенис от такъв ранг. НДТ

 


Сходни връзки

ИЗВЪНЗЕМЕН ТЕНИС НА КОРТОВЕТЕ НА “ИЗИДА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди