изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:25 EEST
ПИЯН СЕ БЛЪСНА В ОГРАДА И СЕ ОПИТА ДА ИЗБЯГА    
Ред и сигурност20-годишен шофьор на лек автомобил с инициали Г. Г., седнал зад волана след употреба на алкохол, предизвика пътно-транспортно произшествие и се опита да се укрие от органите на реда, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

Екшънът се разиграл след полунощ на 10 октомври. В района на кръстовището на улиците "Отец Паисий" и "Генерал Гурко" в Добрич младият шофьор изгубил контрол над управляваната от него кола, излязъл извън платното за движение и се блъснал в метална ограда. Г. Г. се опитал да избяга, но бил спрян от автопатрул на Първо РПУ в района на ул. "Брегалница". Установено било, че управлява с 1,32 промила алкохол.
Още един пиян шофьор е засякъл автопатрул на Първо РПУ същата вечер. В района на ЖК "Балик" бил спрян за проверка лек автомобил, управляван от 45-годишен мъж с инициали С. Д. Техническото средство, с което е изпробван, отчело 1, 47 промила алкохол.
По надлежния ред на двамата водачи са взети кръвни проби. При потвърждаване на горепосочените промили срещу тях ще бъдат образувани досъдебни производства. НДТ

 


Сходни връзки

ПИЯН СЕ БЛЪСНА В ОГРАДА И СЕ ОПИТА ДА ИЗБЯГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди