изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:32 EET
ОБЩИНА КАВАРНА ЩЕ ИНВЕСТИРА И В УЧИТЕЛИТЕ    
Политика"В продължение на четири години община Каварна инвестира средства от бюджета, за да подобри условията, при които работите. Благодаря ви за труда и всеотдайността и ви уверявам, че общината ще продължи да влага средства в подобряване на материалната база в детската градина, но ще инвестира и във вас, учителите".  Това заяви кандидатът за втори кметски мандат Цонко Цонев на среща с колектива на ЦДГ "Здравец".

Общината ще продължи да изплаща 13-а брутна заплата на работещите в системата на образованието, а от следващата година ще бъдат увеличени средствата за работно облекло. "Общината ще ви предостави средства за квалификация и преквалификация, както и за обмяна на опит с училища от общините в държавите, с които имаме договор за сътрудничество", обеща още Цонко Цонев.
  За вътрешни ремонти в ЦДГ "Здравец" от общинския бюджет са вложени 170 000 лева. Детското заведение разполага с два малки басейна и батут за малчуганите. През следващия мандат ще бъде извършена топло и хидроизолация на сградата, ще продължи и подмяната на дограмата, каза Цонко Цонев. ЦДГ "Здравец" е първата детска градина, която е построена в Каварна и Цонко Цонев е първият кмет, който прави такъв мащабен ремонт в забавачницата, единодушно признаха всички от колектива.  
Предизборен щаб на Цонко Цонев
 


Сходни връзки

ОБЩИНА КАВАРНА ЩЕ ИНВЕСТИРА И В УЧИТЕЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди