изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:12 EEST
"ХОРАТА ГИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СЕ СЛУЧВА В ТЕХНИЯ ГРАД"    
ПолитикаТова заяви на среща с колектива на "Акумпласт" кандидатът за кмет Енчо Малев, издигнат от коалиция "Обединена десница за Добрич"

Вчера кандидатът за кмет Енчо Малев, издигнат от коалиция "Обединена десница за Добрич", придружен от двама кандидати за съветници - Николай Николов и Тодор Димитров, се срещнаха с колектива на добричката фирма "Акумпласт". Пред ръководителя и работещите във фирмата Николов заяви: "Всички ние, представители на дясно-центристките партии у нас, застанахме зад кандидатурата на Енчо Малев, защото това е бъдещето на България - управление дясно - център. Смятаме, че неговата кандидатура е изключително удачна, защото градът ни има нужда от добър мениджър". От своя страна кандидатът за кмет Енчо Малев представи накратко бизнеспрограмата си, като заяви: "Аз не обещавам, но държа на думата си". Той сподели, че "Обединена десница за Добрич" смята да районира града, така че всеки да знае своя съветник и да поставя конкретно проблемите си. Сред идеите на Малев и екипа му са още максимално подпомагане на местния дребен и среден бизнес с обособяването на специализирано общинско звено за безплатни консултации по проекти. "Смятам, че трябва да помагаме на бизнеса, защото хората, които работят в нашите фирми трябва да има с какво да пазаруват в магазините, защото хората ги интересува какво се случва в техния град" - каза Малев. В рамките на срещата служители на "Акумпласт" поставиха конкретни въпроси на кандидата за кмет и екипа му, на които Малев пое ангажимент да отговори в най-кратки срокове.

 

 


Сходни връзки

"ХОРАТА ГИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СЕ СЛУЧВА В ТЕХНИЯ ГРАД" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди