изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:21 EEST
БЮЛЕГТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" -ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПолицията издирва откраднат мерцедес СО 56 -28 АВ / тъмно сив металик/

На 12 октомври 2007 година, около 02.00 часа, в ОД"ПБЗН" - гр. Добрич е получено съобщение за възникнал пожар в  два леки автомобила "Форд" и "Фолксваген", паркирани един до друг на улица, намираща се в района на ХГ "Кирил и Методий" в гр. Добрич.
 След незабавни действия на дежурен екип от служители на Първа РС"ПБЗН"- Добрич,  пожара е локализиран и потушен. В резултат на пожара по двете моторни превозни средства са нанесени значителни материални щети.
 Причините довели до възникването на пожара са в процес на изясняване.
На 11 октомври 2007 година, в  Първо РПУ - Добрич, е получено съобщение от гражданин за това, че на същата дата в централната част на град Добрич, неизвестно лице, противозаконно е отнело паркиран лек автомобил марка "Мерцедес - Е 220CDI" с ДК№ СО 56 -28 АВ / тъмно сив металик/, собственост на фирма от гр. София.
Автомобилът се издирва от служители на Първо РПУ - Добрич. 
Във връзка с горния случай, ОД"Полиция" гр. Добрич, се обръща към гражданите, имащи информация за издирваното моторно превозно средство, да се обадят в най - близкото РПУ, Първо РПУ - гр. Добрич или на дежурните служители в дирекцията в гр. Добрич.

 


Сходни връзки

БЮЛЕГТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" -ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди